SSPN 2022 Nikmati Bersama SSPN Prime

PELEPASAN TAKSIRAN CUKAI RM8000

Semua pendeposit SSPN Prime yang layak akan menerima pelepasan cukai sehingga RM8000.*

*Tertakluk terma dan syarat.
Image
Image

Puan Najihah

Jurutera Awam
SSPN-i ini sangat menarik dan tiada ditawarkan mana-mana skim simpanan yang lain dengan pengecualian cukai taksiran sebanyak RM8000. Anda jangan lepaskan peluang ini.

Tawaran Hadiah Menarik Untuk Semua Pendeposit

Simpanan Dijamin Kerjaaan

Image
Promosi Jom Simpan SSPN Prime
Promosi Jom Simpan SSPN Prime
[PROMOSI TAMAT] Promosi khas pendeposit SSPN Prime yang membuat simpanan dalam tempoh promosi untuk memenangi hadiah wang tunai berjumlah RM390,000.00 untuk 503 pendeposit yang bertuah.
Image
150xHuawei MediaPad T5
150xHuawei MediaPad T5
[PROMOSI TAMAT] Sebanyak 150 buah Huawei MediaPad T5 untuk diberikan kepada pendeposit yang membuka akaun baharu serta membuat deposit sekurang-kurang RM30 sahaja semasa pembukaan akaun.

Tawaran Menarik

Image
Dividen Kompetitif
Dividen Kompetitif
Setiap pendeposit layak menikmati dividen atas nilai simpanan yang dilakukan dalam Simpan SSPN. Agihan ini biasanya akan dilakukan setiap tahun dalam bulan Febuari atau March.
Image
Bantuan Sokongan
Bantuan Sokongan
Kepada pendeposit  yang membuat penambahan melalui Portal SSPN Prime Online ini, anda layak mendapat khidmat sokongan seperti semakan penyata HASIL terus melalui Eksekutif Pemasaran PTPTN.
Image

Langkah Deposit Untuk Pelepasan SSPN Prime Cukai 2022

Deposit  Simpanan
Deposit Simpanan
Pendeposit perlu membuat penambahan atau buka akaun baharu (jika belum ada akaun) ke dalam akaun SSPN Prime. Untuk makluman kadar pengecualian cukai RM8000 setahun.
Simpan Resit
Simpan Resit
Pendeposit perlu menyimpan resit pembayaran deposit dalam bentuk PDF, sreenshot, snap gambar untuk rujukan dan kegunaan akan datang.
Hantar Resit
Hantar Resit
Resit pembayaran deposit hendaklah dihantar kepada Eksekutif Pemasaran PTPTN untuk rujukan EP dan pengesahan deposit anda.
Jom, nikmati pepelasan taksiran cukai sehingga RM8000.
Image
Image
terbaik, sangat memudahkan!
“Pembayaran menggunakan FPX sangat memudahkan urusan saya dan saya boleh terus berhubung dengan Eksekutif Pemasaran untuk semakan penyata terkini”
Image
Kenapa Perlu Selesaikan Disini?
  • Pembayaran FPX
  • Semakan Penyata
  • Hadiah Menarik
  • Cabutan Premium
  • Sokongan EP
DEPOSIT SEKARANG